Podmínky užití souborů cookie na webu ticketsmart.cz

Během návštěvy webových stránek společnosti ticketsmart s.r.o. automaticky dostanete na Váš počítač jeden (případně více) souborů cookie, které jsou využívány především pro zvýšení Vašeho komfortu a optimální poskytování našich služeb.

Co jsou soubory cookie?

Cookie jsou malé textové soubory obsahující zanedbatelné množství informací (písmena a číslice), které se ukládají do Vašeho zařízení při návštěvě konkrétní webové stránky. Jsou užitečné především proto, že umožňují webovým stránkám rozeznat webový prohlížeč nebo zařízení, které uživatel používá.

Jak ticketsmart s.r.o. využívá soubory cookie?

Na webových stránkách společnosti ticketsmart s.r.o. jsou soubory cookie nastaveny námi, případně třetími stranami (subjekty, se kterými máme uzavřenou smlouvu). Využívají se takzvané relační a trvalé soubory. Relační jsou soubory cookie, které jsou po ukončení relace trvale odstraněny. Naopak trvalé cookie jsou uloženy ve Vašem počítači dokud neskončí jejich platnost (maximálně 2 roky), nebo nejsou Vámi z počítače odstraněny. Soubory umožňují naší společnosti rozpoznat Vaši opakovanou návštěvu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů.

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři správcem ticketsmart, s.r.o., se sídlem U Nikolajky 931/10,  150 00 Praha, Česká republika, IČ: 06578551 (příp. jeho zaměstnanci) pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to po celou dobu 5 (pěti) let ode dne udělení souhlasu.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl/a seznámen/a, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně. Účel zpracování osobních údajů V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení subjektu údajů prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace správcem nadále zasílány), maximálně však na dobu 5 (pěti) let.

Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce. Prohlášení správce Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné fyzické osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem a další osoby jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Rozdělení používaných souborů cookie na stránkách společnosti ticketsmart s.r.o.

Druh cookie

Účel využití a doplňující informace

Optimalizační

Tyto soubory umožňují sledovat anonymní uživatelská data (např. trendy v klikání) a poskytují dlouhodobě funkční a bezproblémovou stránku pro všechny uživatele webu.

Reklamní

Webové stránky společnosti ticketsmart s.r.o. se Vám snaží nabízet reklamu, která je pro Vás relevantní prostřednictvím služby AdSense. Tento druh reklamy zprostředkovává společnost Google využívající Vaše chování na internetu (pouze anonymní statistická data, nikoliv osobní informace). Externí inzerenti mohou také využít soubory cookie, pouze ve snaze zobrazit pouze podstatné reklamy pro Vás.

Analytické

Tyto soubory jsou využity pro porozumění tomu, jak návštěvníci našich webových stránek stránky využívají a jak k nim přistupují. Lze je tak optimalizovat z hlediska uživatelských potřeb, aby byly uživatelsky co nejpříjemnější.

Výkonnostní

Důležité pro správnou funkci webových stránek, zlepšování uživatelské zkušenosti. Pomohou nám zapamatovat si Vaše předvolby, aby Vaše každá další návštěva byla pohodlnější a usnadnila Vám hledání.

Nezbytné

Nezbytné soubory cookie jsou využity pro správnou funkci webových stránek – pamatují si tak vaše volby a další informace, abyste tyto informace nemuseli uvádět znovu.

Nesouhlas a odstranění souborů cookie

V případě, že chcete odmítnout nebo odstranit všechny soubory cookie, můžete to provést ve Vašem prohlížeči. Odmítnutí souborů cookie však bude mít negativní vliv na použitelnost nejen našeho webu, ale i všech ostatních. Doporučujeme pro Váš uživatelský komfort povolit soubory cookie při návštěvě webových stránek naší společnosti.

V případě, že máte zájem získat více informací o souborech cookie, které využíváme, kontaktujte nás, prosím, na email: info@ticketsmart.cz.